İç Giyim Çeşitleri

İç Giyim Çeşitleri
Hayatımızın olmazsa olmazı olan iç giyim bayanların olduğu kadar erkeklerin de özenle tercih ettiği ürünlerle hem hoş bir görünüm hem de iç gıcıklayan bir his yaşatıyor.

İç Giyim Çeşitleri

Günlük kullanım için birçok seçenek arasında bayan iç giyim ürünleri içinde külot, sütyen, korse, gecelik, pijama, sabahlık, body suite, tayt gibi ürünler yer alırken hamile iç giyimde lohusa takımları, hamile taytları, emzirme sütyeni gibi ürünleri görebilmekteyiz. Bunlar yanında özel gecelerinizi çok daha özel hale getirmek için fantazi iç giyim çeşitleri de iç giyim seçenekleri arasında yerini alıyor. Özellikle kadınların çok keyif alarak kullandığı vazgeçilmez ürünlerden olan seksi iç giyim çeşitleri içinde fantazi Büstiyer, gecelik, elbise, deri iç giyim, külot, sütyenler, babydoll, vücut çorabı, kostümler, jartiyerler, aksesuarlar ve bodyler yer almaktadır. Bu iç giyim çeşitleri sizin iç dünyanızın en arzulu hallerini en iyi sergileyecek kıyafetler olup dilediğiniz modellerden çok rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bayan İç Giyim Modelleri Nelerdir?

Sütyen

Sütyen kadın iç giyimin en önemli parçalarındandır ve olmazsa olmazlardandır. Seçim yapmak titizlik gerektirir. Giyeceğiniz kıyafete uygun olması, vücut tipinize uygunluğu iyi bir görünüm için şarttır. Sütyen göğüsü toparlamada da etkili olup deforme olmayı da engeller. Önemli olan yapacağınız tercihin doğru olmasıdır. Doğru yapılan seçim sağlığınız ve zarafetiniz için etkili olur. Göğüs tipinize ve giyeceğiniz kıyafete göre farklı sütyen çeşitleri de kullanabilirsiniz. Vücut hatlarınızı çok daha iyi gösteren sütyen modelleri içinde dantel, ipek, penye ve saten türlerde farklı renk çeşitliği ile modeller kadınların beğenisine sunulmaktadır. Muhteşem tasarımlarla NightLight sütyenleri de bedeninizde kaliteyi yansıtacaktır.

Külot

Moda dünyasında meydana gelen hızlı değişim kadın iç dünyasına da yansımaktadır. İç giyim alanında külot çeşitleri de birbirinden farklı renk, desen ve tasarımda olup her tip ve stile göre modeller bulunmaktadır. Kadın dünyasında çok fazla külot çeşitleri vardır. Bunlar içinde pamuklu, saten, dantel çeşitleri yanında slip, tanga, string gibi modeller de bulunmaktadır. Kullanım alanına göre tercih yapabilirsiniz. Günlük kullanımda pamuklu modeller kullanabilirken özel geceler ve şık elbiseler altından da daha iddialı modelleri tercih edebilirsiniz. Giyeceğiniz modelin vücut tipinize uyumu, nerede giyeceğinize ve kendinizi nasıl hissetmek isteyeceğinize göre farklılıkları olmaktadır.

Korse

Kadınlar için üretilen korse çeşitleri vücut şeklini düzgün kılmak ve fit görünmek için kullanılmaktadır. Özellikle vücutta oluşan yağlı bölgeler kıyafet altından pek de hoş bir görünüm vermez. Özel olarak üretilen korseler ile bu bölgeler daha sıkı görünür. Kadınların çok sık tercih ettiği iç giyim ürünlerindendir. Vücut tipinize uygun birçok korse çeşidinden kendinize uygun olanı rahatlıkla alarak kıyafetlerinizin altından giyebilirsiniz. Özellikle gece kıyafetleri içinde daha fit durmak ve giysinin güzelliğini geceye katmak için bayanlar mutlaka korse kullanmayı tercih etmektedir. Çok geniş bir ürün yelpazesi vardır ve seçim yapmakta birçok alternatif ürünle karşı karşıya kalacaksınız.

Atlet ve T-shirt

Kadınların çok severek kullandığı tişört ve atletler her mevsim için tercih edilen giysiler arasında yer alır. Genellikle bu iki seçenek pamuklu kumaştan olur ve nemi çektiği için sağlıklı bir kullanım sağlar. Kadın atlet ve t-shirt modelleri birçok şekilde olabilmektedir. Kısa kollu, uzun kollu, bol kesim, dar kesim, dekolte, dantelli, saten gibi seçeneklerden dilediğinize sahip olabilirsiniz. Kullanım alanı çok fazladır ve her kadının gardırobunda mutlaka birçok model ve seçenekte yer alması gerekmektedir. Özellikle siyah ve beyaz tişört seçeneklerini mutlaka bulundurmalısınız. Bayan atletleri de kullanıma göre değişiklik gösterirler. Günlük kullanım atletleri yanında gece dışarıya çıkarken de siyah dantelli atletler kıyafetleriniz altından gayet hoş dururlar.

Bayan Body

Bodyler de her mevsim için kadınların kurtarıcı parçalarındandır. Günlük giyimde de oldukça fazla tercih edilirler. Günlük kombinlerde çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kadınlar tarafından çok tercih edilme sebeplerinden biri de sportif şıklık kazanmada etkili rol almalarıdır. Body çeşitleri her yaştaki kadının rahatlıkla giyebileceği bir giysidir. Hırka veya gömlek gibi kıyafetlerle kullanabileceğiniz çeşitler ve renklerdeki bayan body çeşitlerinden mutlaka bulundurmanızda yarar vardır. Askılı ve çıtçıtlı modeller her tarz giyime müsait olan rahatlıktadır. Vücuda sıkıca sarararak toparlama özelliği olan body çeşitleri ile olduğunuzdan daha zayıf görünürsünüz. Kot pantolonlar ile de oldukça güzel bir kullanım sağlamaktadır. Ceketler içinde de gayet şık bir görüntü verirler. Birçok giyim kombinin de oldukça kullanışlı bir parçadır.

Tayt

Günümüz sokak modasında da sıklıkla rastladığımız taytlar birçok model ve desende gözlemleniyor. Tayt üzerine giyebileceğiniz renkli tişörtler, kazaklar, tunikler ve askılı bluzlar ile oldukça rahat ve pratik bir kullanım sağlıyor. Bir yandan spor görünüme imkan sağlarken bir  yandan da şık bir görünüm kazandırıyor. Her tarza ve her giyim şekline uygun seçeneklerde olan tayt modelleri son derece rahat ve kullanışlıdır. Pantolon tayt, kışlık ve yazlık , dantel işlemeli, likralı, yüksek bel ve birçok seçenek farklı renklerde kategorileri süslemektedir. Hayalinizdeki kombini yakalamak için dilediğiniz tarzı seçebilirsiniz. Beden problemi yaşamayacağınız seçenekler şık görünümüzün bir parçası olacaktır.

Fantazi İç Giyim

Fantazi dünyanızdaki hayaller ve sınırsız zevkleri ortaya çıkarmak için en iyi çözüm fantazi giyim ürünlerinden yararlanmaktır. Partnerinize sunacağınız görsellik bir yana size de çok farklı bir özgüven gelecektir. Özel olarak tasarlanan ve üretilen birbirinden muhteşem estetikteki fantazi giyim çeşitleri online alışverişte her bedene ve her zevke uygun seçeneklerde yer almaktadır. Özel olarak beğeninize sunulan çeşitler arasında dantelli, saten iç giyim modelleri, sütyen ve külotlar, jartiyerler, babydoll çeşitleri, büstiyer, vücut çorapları, gecelik ve sabahlık çeşitleri ile onlarca fantazi iç giyim modelini kullanmak için küçük bir adım atmanız yeterlidir. Online alışverişte en çok tercih edilen alışveriştir. Hayallerinizi kısıtlamayın ve bu zevki yaşamak için kendinize fırsat tanıyın. Özel hayatınızı ve cinsel hayatınızı en üst seviyede yaşamak için, partnerinizle birlikte eşsiz gecelere yelken açmak için bu fırsatları değerlendirin. En güzel ürünleri bulabileceğiniz NightLight marka fantazi ürünlerinden denemenizde yarar vardır.

Hamile İç Giyim

Hamilelik döneminde de kaliteyi ve rahatlığı arayanlar için birbirinden kullanışlı ve sağlıklı kumaştan üretilen seçenekleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Modeller arasında birçok kullanıma özel seçenekler mevcuttur. Emzirme atletleri, emzirme sütyenleri, emzirme tayt ve hamile slip çeşitleri, lohusa takımları, hamile taytları da kadınların çok tercih ettiği ve kullanım keyfi yaşadığı ürünlerdir.
Etiketler: iç giyim, iç giyim modelleri
Kasım 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR